Generic selectors
Тільки точні збіги
Введіть пошуковий запрос
Пошук у змісті
Post Type Selectors

ЮФ «АНК» виступила партнером Школи з морського права

Юридична фірма «АНК» виступила партнером Всеукраїнської Школи з морського права, яка тривала 2-3 жовтня на базі НУ «Одеська юридична академія». Організатором Школи виступає Ліга студентів Асоціації правників України. Школа проходить вже 11-й рік поспіль за підтримки ЮФ «АНК» та інших юридичних компаній.

Цього року Школу відвідали майже півсотні студентів з Одеси, Миколаєва, Києва та Харкова, які отримали унікальну можливість прослухати лекції з морського права від практикуючих морських юристів та взяти участь у розв’язанні практичного завдання.

Адвокат, морський юрист ЮФ «АНК» Костянтин Моряков виступив з лекцією, присвяченій арешту суден та звільненню суден з-під арештів. Костянтин не лише проаналізував ключові положення законодавства, які регулюють питання арешту суден, але й поділився практичними кейсами у справах про арешт суден з практики фірми. В рамках case study студентам було запропоновано розглянути претензію портового оператора до судновласника у зв’язку з пошкодженням портового майна під час навантаження вантажу на судно.

Найактивнішими студентами Школи, на думку ЮФ «АНК», стали Євген Каташинський та Ангеліна Колеснік, які отримали на пам’ять довідники Shipping & International Trade Law, співавторами якого виступили юристи ЮФ «АНК».