Generic selectors
Тільки точні збіги
Введіть пошуковий запрос
Пошук у змісті
Post Type Selectors

Керуючий партнер ЮФ «АНК» Олександр Кифак виступив модератором на Business & Legal Infrastructure Forum

Повідомляємо про те, що 9 липня 2021 р. в Одесі відбувся новий Форум від «Юридичної практики» — Business & Legal Infrastructure Forum, який зібрав ключових „гравців” країни у сфері реалізації інфраструктурних проєктів, а саме керівництво Мінінфраструктури, Мінекономіки та Фонду держмайна, а також керівників та юридичних радників великих компаній реального сектору економіки, які зацікавлені у реалізації інвестиційних проєктів в Україні.

Робота форуму складалася із трьох сесій:

  • сесія 1: „Інвестиційний потенціал”;
  • сесія 2: „Реалізація інфраструктурних проєктів”;
  • сесія 3: „Захист інвестицій”.

Модератором другої сесії став Олександр Кифак, керуючий партнер ЮФ «АНК». На сесії були обговорені такі важливі для реалізації інфраструктурних проєктів питання, як ефективність різних форм державно-приватного партнерства, проблеми та ризики, з якими стикаються інвестори, способи покращення інвестиційного клімату, недоліки та неузгодженості законодавства у цій сфері, а також способи їх подолання тощо.

Детальніше про роботу сесії за посиланням: https://pravo.ua/problematyku-realizatsii-infrastrukturnykh-proiektiv-obhovoryly-spikery-business-legal-infrastructure-forum/