Generic selectors
Тільки точні збіги
Введіть пошуковий запрос
Пошук у змісті
Post Type Selectors

Морська палата України підвела підсумки 2021 року

Повідомляємо Вам про те, що Морська палата України (МПУ), якій ЮФ «АНК» має честь надавати правову підтримку, минулого тижня підбила підсумки роботи за рік та погодила плани на 2022 рік в рамках загальних зборів членів МПУ.

За 2021 рік МПУ взяло участь у понад десяти ініціативах з консолідованою позицією, а також виступила автором двох нормотворчих проектів:

Уніфікованого акту перевірок Морської адміністрації (у редакції, покликаній замінити чинну) та

Поправок до Кодексу торговельного мореплавства, спрямованих на визнання гарантій клубів взаємного страхування (P&I клубів) достатнім забезпеченням морських вимог (за умови фінансової надійності клубів).

Детальніше про результати підсумкових загальних зборів можна дізнатися за посиланням: https://www.mpu.in.ua/morska-palata-ukrayiny-posylyuye-normotvorchyj-napryamok-roboty/

Наша команда рада брати участь у таких важливих для морської галузі проектах, а також допомагати розробляти подальші нормотворчі напрямки роботи МПУ на 2022 рік.

Бажаємо усім учасникам МПУ натхнення у пошуку нових продуктивних рішень, сміливості будувати нові плани та розробляти нові проекти, правову підтримку яких продовжить забезпечувати команда наших юристів!