Generic selectors
Тільки точні збіги
Введіть пошуковий запрос
Пошук у змісті
Post Type Selectors

Адвокату ЮФ «АНК» присуджено ступінь доктора філософії за спеціальністю «Право»

Раді повідомити, що 30.09.2021 року адвокату ЮФ «АНК» Олені Коч було присуджено науковий ступінь доктора філософії за спеціальністю «Право» за захист дисертації на тему «Визнання та виконання іноземних арбітражних рішень: теоретико-прикладні засади».

На базі дисертаційного дослідження було опубліковано монографію під назвою “Транснаціональне визнання та виконання арбітражних рішень”.

Монографія присвячена дослідженню сучасного стану та трансформацій механізму визнання та виконання іноземних арбітражних рішень у понад 120 юрисдикційних практиках з метою виявлення ефективних стратегій удосконалення такого механізму, спираючись на дослідження національних варіацій його імплементації та консолідацію доктринальної бази, що включає роботи понад 100 провідних фахівців у сфері арбітражу.

У додатку до монографії представлено Довідник судової практики України у справах про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень, який включає 547 судових рішень за 2015–2020 рр., які представлені у 6 таблицях за роками та у 75 графіках. Довідник розроблений автором в результаті оброки бази судової практики України.

Монографія є першим у вітчизняній правовій науці комплексним дослідженням механізму визнання та виконання іноземних арбітражних рішень.

Повний текст монографії доступний за посиланням:

https://www.researchgate.net/publication/….

Ми щиро вітаємо Олену і бажаємо їй подальших успіхів та здобутків!