Generic selectors
Тільки точні збіги
Введіть пошуковий запрос
Пошук у змісті
Post Type Selectors

Адвокат ЮФ “АНК” був відмічений нагородою Європейської Бізнес Асоціації

Протягом останніх кількох років ЮФ «АНК» веде постійну співпрацю з Європейською Бізнес Асоціацією (ЄБA) та бере активну участь у роботі логістичного комітету ЄБА.

Адвокати ЮФ «АНК» регулярно беруть участь у засіданнях логістичного комітету ЄБА з розгляду та розробки проектів нормативно-правових актів у сфері регулювання транспортної та портової галузі, державно-приватного партнерства, оренди та приватизації державного майна, реалізації інфраструктурних проектів тощо.

ЮФ «АНК» не тільки бере активну участь у підготовці зауважень та пропозицій бізнесу до зазначених проектів нормативно-правових актів, а й регулярно представляє на розгляд логістичного комітету EBA свої законодавчі ініціативи, покликані захистити інтереси бізнесу.

Результати такої активної роботи у 2021 році було відзначено нагородою «За внесок у розвиток інфраструктури України», яка була вручена адвокату, керівнику практики інфраструктурних проектів ЮФ «АНК» Дмитру Колодяжному.

Ми вдячні Європейській Бізнес Асоціації за визнання та з радістю продовжимо плідну співпрацю на користь наших клієнтів у 2022 році!